about us

L'artista va nèixer a Abrera l'any 1985, una apassionada de la fotografia va fer de la seva passió la seva professió.

L'artista va néixer a Abrera l'any 1985, una apassionada de la fotografia va fer de la seva passió la seva professió.

Va estudiar a l'institut "Estudis fotogràfics de Catalunya (IEFC)" i es va especialitzar en Fotoperiodisme, Reportatge Social, Moda i Bodegó creatiu/publicitari.


Les pràctiques de reportatges socials les va realitzar en l'estudi "Pere Ferro" a Sabadell, al llarg de la seva carrera també ha col·laborat amb "Intermòn Oxfam" fent fotografies de merchandising i amb l'escola superior de moda "Felicidad Duce" on va realitzar les fotografies del projecte final d'una de les alumnes.


També va cooperar en el "making off" d'un projecte de publicitat i relacions públiques a l' "Universitat Pompeu Fabra", el projecte era per a una campanya sobre "Barcelona World Race ".


Va realitzar les fotografies d'una web d'aus tropicals d'un dels campions mundials del país en aquesta especialitat "Aviari José Luís Cazorla".


Va treballar amb ONG Intermòn Oxfam, es va encarregar de realitzar les fotografies de Merchandaising


El seu projecte final de carrera va ser exposat durant uns mesos a les caves, "Mas Can Colomé" situat a la població de Sant Marçal (prop de Vilafranca del Penedès)


Actualment utilitza l'experiència adquirida al llarg del temps a l'estudi de fotografia professional Foto-art, a Abrera.